Tisztelt Szerő!
Tetszett a könyve és örülök, hogy mindent a helyén kezel benne, nem esik túlzásokba. Tudja sokszor az a baj, hogy átesünk a ló túloldalára és mindenből csak biót akarunk venni és enni. Pedig ahogy ön is hangsúlyozza a harmonikus egyensúly a lényeg. Én is mindent eszek. Eszek hagyományos ételeket, de rendszeresen fogyasztom a lucerna és retekcsírákat. Kipróbáltam már a napraforgót is, az is ízlett. A búzát búzacsírának és búzafűnek is növesztettem már többször. A búzacsíra nagyon finom. Emlékszem, hogy régen a nagynéném sütött olyan édes lepényt, ami búzacsírából, lisztből és tojásból volt összeállítva és mi gyerekként nagyon szerettük. ? A görögszénát a jövő héten fogom elkezdeni, ha kapok hétvégén magot hozzá Pesten. Vettem már kész dobozos csírát, az is ízlett, de azért lényegesen olcsóbb így, ha én csíráztatom ki a magokat. ?Bár úgy érzem, mindent leírt a könyvben, de jó lenne, ha lenne valami folytatása. Esetleg egy nagy csírás receptkönyv. Üdvözlettel Irén