Búzafűtál, Búzafű

Kérdése van? Hívjon minket a
(06) 30-725-9791 -e
s mobil telefonszámon, vagy kérdezzen Online!

Az Ön kosara

A bevásárlókosara jelenleg üres.

Vásárlás és szállítás

A vásárlás lépései:

1. Tegye a megvásárolni kívánt termékeket a kosarába.

2. Lépjen be felhasználónevével és jelszavával, ha visszatérő vásárló, vagy regisztráljon mint új vásárló és az újonnan kapott felhasználónevével és jelszavával lépjen be. (Ha elfelejtette felhasználónevét és jelszavát, vagy valamilyen okból nem sikerül belépnie, úgy küldjön e-mailt nekünk.)

3.Ha szükséges módosítsa a szállítási címet, ahova várja a megrendelt termékeket. majd kattintson a zöld színű [tovább >>] gombra.

4. Válassza ki a szállítási módot az alábbi három közül:

Személyes átvétel                                               0,-Ft

Magyar Posta       Előre utalás                     1 000,-Ft

Magyar Posta       Utánvét (UV)                   1 500,-Ft

Miután kiválasztotta kattintson a zöld színű [tovább >>] gombra.

5. Rendelés feladása fázisban üzenetet írhat nekünk az aktuális megrendelése mellé, például, ha a személyes átvételt választotta, akkor azt, hogy Önnek mikor lenne alkalmas a csomag átvétele. Amennyiben véglegesítené szeretné rendelését és elküldeni nekünk, úgy kattintson a zöld színű [Rendelés jóváhagyása] gombra.

6. Automatikus visszaigazolást kap e-mail címére erről a rendelésről, evvel igazoljuk, hogy a megrendelés megtörtént.

7. Amennyiben Ön a személyes átvételt választotta, kérjük ne induljon el a termékekért addig, amíg újabb e-mailben visszaigazolást nem kap tőlünk, hogy az Ön által megadott időpont nekünk is megfelel. Pozitív visszaigazolás után várjuk a megbeszélt időpontban Budapest, 16. kerület, Szlovák út 50. címen, ahol készpénzfizetés ellenében átveheti a csomagját. (Kérjük, hogy lehetőleg kiszámolt pénzösszeggel jöjjön.)

8. Amennyiben Ön az előreutalást választotta, az alábbi lépéseket kell elvégeznie, hogy csomagját postára adjuk:

Utalja, vagy fizesse be készpénzben az OTP bármely fiókjában a megrendelés pontos összegét (termék ár + 1000,-Ft szállítási költség) .

Számlatulajdonos neve: Da Vinci Inspiration Kft.

Számlaszáma: 11714006-20446772

Kérjük, ne kerekítsen, a pontos összeget utalja.

Ha nem Ön a számlatulajdonos, amiről utalja cégünknek a fizetni kívánt összeget, úgy kérjük az utalás megjegyzés rovatába írják be az Ön nevét és a megrendelés számát.

Amennyiben a fizetés megtörténik és az összeg a számlánkon megjelent, visszaigazolást küldünk e-mail-ben, vagy sms-ben és postára adjuk a megrendelt terméket. (Amennyiben Ön nem OTP Banknál vezetett számláról utal cégünknek, úgy a hétvégi és a hétköznap 16 óra utáni utalások csak a következő munkanapon reggel 8:30-ra érkeznek számlánkra. Ezek után tudunk csak Önnek visszaigazolást küldeni a pénz számlánkra érkezéséről.)

A csomagot a postás kézbesíti az Ön által megadott címre. Amennyiben nem találja Önöket otthon, úgy másnap ismételten megkísérli a csomag kézbesítését. Ha ez a kísérlet sem jár sikerrel, úgy kettő nap áll rendelkezésére, hogy a csomagot a helyi postahivatalban Ön, vagy az Ön által hivatalosan meghatalmazott személy átvegye. Mivel a terméket és a szállítást Ön előreutalással fizette, így a csomag átvételekor már semmilyen fizetnivalója nincs.

9. Amennyiben Ön az utánvétes vásárlást választotta, akkor a csomagját a postás fogja kikézbesíti az Ön által megadott címre, ahol Önnek ki kell fizetnie a csomag és a kiszállítás ellenértékét, amit a megrendelés után az e-mail tartalmazott. Ezen kívül semmilyen felárat nem kérhet a postás Öntől. Amennyiben a postás nem találja Önöket otthon, úgy másnap ismételten megkísérli a csomag kézbesítését. Ha ez a kísérlet sem jár sikerrel, úgy kettő nap áll rendelkezésére, hogy a csomagot a helyi postahivatalban Ön, vagy az Ön által hivatalosan meghatalmazott személy átvegye és kifizesse.

FONTOS!

Kérjük, hogy amennyiben sérülten érkezik a csomag, tehát a csomagoláson látszik, hogy sérült, úgy írásban jelezzék átvételkor a postásnál. Ha a csomag sértetlen, de a termék ennek ellenére esetleg mégis sérülten érkezne meg, akkor nekünk jelezze ezt, hogy cseredarabot küldhessünk helyette Önnek.

Kívánjuk, hogy sok öröme teljen a csíráztatásban és sikerüljön egészségét ily módon is ápolnia és megőriznie!

 

Búzafűtál, Buzafűtál, Buzafütál, Búzafütál, Csíráztatás, Csira,Csíratál

Share

Kapcsolat

Da Vinci Inspiration Kft.

1162 Budapest, Szlovák út 50.

E-Mail: info@buzafutal.hu
Mobil: (06) 30 725 9791

Nem találja a keresett terméket?

figyelem-1Több termék beszerzésén is gondolkodik?
A gyors megoldás érdekében kérjen egyedi ajánlatot!