Búzafűtál, Búzafű

Kérdése van? Hívjon minket a
(06) 30-725-9791 -e
s mobil telefonszámon, vagy kérdezzen Online!

Az Ön kosara

A bevásárlókosara jelenleg üres.

Csíraabc könyv

Gondolta volna, hogy a búzából kisarjadó búzafű ß-karotin tartalma elérheti a búzaszemekben található kiindulási érték 400–750-szeresét is? Mindez pár csepp víznek, napfénynek és a magocska „ösztöneinek” következménye. De mi áll a dolgok hátterében?

 

Kevesen tudják, hogy a klorofillnak nem az, az egyetlen tulajdonsága, hogy zöldre színezi a növények levelét, hanem például, hogy segít az emberi szervezetnek egészségesen működni. De miként?

 

Ha Önt érdeklik a tudományos válaszok, akkor érdemes elolvasnia Bükkerdő Gergely Csíra ABC című könyvét. A szerző közérthető szavakkal írja le a tudomány legújabb eredményeit.

 

Csíra ABC

 

 

csira-abc-konyv-borito-csiraztatas

 

/Bükkerdő Gergely/  

 

A  könyvben arról is bővebben olvashat, hogyan lehet otthoni környezetben könnyen és gazdaságosan búzafüvet termeszteni. Milyen módszerekkel lehet a búzafűből búzafűlét préselni.  Milyen értékes, élettanilag fontos és nélkülözhetetlen alkotóelemeket tartalmaz. Milyen szerepe lehet a daganatos és egyéb betegségekben szenvedők kiegészítő kezelésében. Mindezek mellett, más értékes magok csíráztatásáról is olvashat. Ha bővebben kíváncsi, kattintson ide: www.csiraabc.hu 

Share

Kapcsolat

Da Vinci Inspiration Kft.

1162 Budapest, Szlovák út 50.

E-Mail: info@buzafutal.hu
Mobil: (06) 30 725 9791

Nem találja a keresett terméket?

figyelem-1Több termék beszerzésén is gondolkodik?
A gyors megoldás érdekében kérjen egyedi ajánlatot!